Presentation Boel Kristina Gillgren

Fågel - Boel Kristina Gillgren

Boel Kristina Gillgren avslutar våra presentationer av konstnärerna som medverkar i vår utställning hösten 2023.

Vi låter Boel Kristina presentera sig själv och sin konst med två utdrag från hennes hemsida:

2005 startade jag mitt konstnärskap på heltid efter 25 år med grafisk formgivning och eget tryckeri. Sedan dess har det blivit ett 20-tal utställningar i Göteborg och Bohuslän.
Oljefärger på en vintage-duk från 1960-talet är det jag oftast använder mig av. Jag målar och skapar för att det är fantastiskt och jag har mycket som vill komma fram. Min förhoppning är att även andra kan finna något intressant och härligt i min konst. Jag vill ingjuta hopp i en många gånger mörk värld.

Boel Kristina har även ett konto på Instagram.

, ,